duminică, 12 mai 2013

Google pregateste Nexus 11

Cum Google I/O se apropie cu pași repezi, mulți entuziaști deja își fac lista cu gadget-urile pe care își doresc să le vadă lansate în cadrul evenimentului. Unul dintre cele mai discutate subiecte este noua tabletă Nexus 11. Află ce informații sunt disponibile acum!

Sunt o mulțime de zvonuri despre posibilele lansări care ar putea avea loc la evenimentul Google I/O din acest an, care va avea loc în San Francisco. Deja v-am relatat despre Android 4.3, dar se pare că gigantul software ne pregătește și o tabletă Nexus mai mare.

Asta nu înseamnă neapărat că Google chiar va lansa modelul mai mare în următoarele două săptămâni, dar este interesant că am aflat faptul că Samsung lucrează deja la noua tabletă. Noul gadget se va numi Nexus 11 și, în mod evident, va folosi un ecran de 11 inch, dar în mod surprinzător mulți spun că nu va folosi o matrice AMOLED. Noua tabletă va utiliza un panou Super PLS TFT care va fi animat de Soc-ul (system-on-chip) Samsung Exynos 5410.
Probabil va trebui să așteptăm până la Google I/O, care va avea loc luna aceasta, ca să avem acces la mai mult informații despre viitoarele tablete Nexus, dar se pare că sunt șanse reale să le vedem pe rafturile magazinelor mai curând decât ne așteptam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu