duminică, 12 mai 2013

Vezi posibila nouă interfață a Google Maps


Google a trecut în ultimii ani printr-o perioadă de intensă îmbunătățire a design-ului pentru toate produsele și serviciile sale. Google Maps putem spune că a scăpat destul de ieftin, și tocmai de aceea, gigantul internetului îi pregătește o nouă înfățișare.
Conform acestor informații neoficiale, Google va înlătura din Maps sidebar-ul, punând mai mult accent pe harta în sine, decât pe instrumentele de navigare și menirile alăturate. Informațiile, imaginile și uneltele de navigare vor fi așezate în mici dreptunghiuri (pop up-uri), precum în imaginile alăturate.
Noua posibilă interfață a Google Maps pare mult mai potrivită pentru dispozitivele cu touchscreen, însă asta nu înseamnă că productivitatea scade în cazul folosirii hărților de pe un sistem desktop. Accentul cade pe simplitate și până la urmă pe centrul de interes al serviciului: harta.
Noua înfățișare Google Maps și-ar putea face apariția săptămâna viitoare la conferința anuală dedicată dezvoltatorilor a gigantului internetului: Google I/O.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu