joi, 9 mai 2013

Notebook MSI GX7


Notebook-ul MSI GX70 este probabil cel mai puternic laptop motorizat 100% de AMD. Noul portabil vine cu un procesor quad core AMD Richland A10-5750M, ce rulează la 3.5 GHz și o placă video AMD Radeon HD 8970M de 2 GB.



Seria de produse MSI GX s-a maturizat acum și nu mai există dotări care să fie prezente în modelele MSI GT cu procesoare Intel și care să lipsească din laptop-urile motorizate de CPU AMD. Tastatura iluminată SteelSeries este prezentă și are peste 1000 de combinații de culori pe care le poate seta utilizatorul. Ecranul de 17 inch are o rezoluție FullHD și avem la dispoziție absolut toate facilitățile pe care le-am descris la MSI GT70 Dragon Edition.

Compania taiwaneză pare că acum lansează oficial notebook-ul pe care l-a prezentat la evenimentul Tokyo Computer Show din acest an, în Japonia. Chiar și așa, este puțin ciudat faptul că tot nu ni se spune nimic despre prețurile inițiale și disponibilitatea produselor în magazine.

Pe de altă parte, MSI este mândră să ne anunțe că noul GX70 este o platformă foarte bună pentru a rulă noul joc Crysis 3, dar se pare că nu primim și jocul la pachet cu portabilul. În schimb, în pachet avem suita multimedia MAGIX MX Suite.


Până MSI ne aduce vești despre prețul de pe etichetă și disponibilitatea noului laptop de gaming GX70, va încurajăm să citiți toate detaliile pe care le avem despre acest model și pe care vi le-am prezentat aici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu